Befektetőknek/ Vevőknek

Miért érdemes Budapesten befektetni ingatlanba?

Budapest a környező ország városaihoz képes, úgy mint Bécs, Pozsony jóval kedvezőbb ár színvonalat nyújt. Ugyanakkor az utóbbi években rendkívüli fejlődésnek indult a város. Új metro vonal épült ( 4) , megújultak a közterületek, parkok, épületek, luxusüzletek nyíltak, amik vonzóvá teszik a külföldiek számára az itt létet. Minden évben nő a túristák száma, akik közül sokan hotelek helyett családiasabb lakásokat bérelnek rövidebb hosszabbb távra. A forint kamat jelenleg a mindenkori minimumon van, ami ösztönzi a lakásvásárlást, ezzel a befektetéseknek kedvez. Banki kamatok helyett érdemes ingatlanba fektetni most, mert 1-2 éven belül mindenképpen emelkedés várható. Szinte az össze multinacionális cég képviselete megtalálható itt, ezért a lakás bérlési piac is toppon van. 

Mennyi a fizetendő illeték mértéke?

- a vevő a vásárlást követően illetéket köteles fizetni, amelynek jelenlegi mértéke 4%

Miért érdemes minket választania:

Irodánk nagy tapasztalattal rendelkezik kiadás területén, ezért tökéletesen tisztában vagyunk azzal, hogy hol mennyiért mit érdemes vásárolni, és milyen megtérüléssel. Önnek IDŐT ÉS PÉNZT spórolunk, ha csak minket bíz meg, hiszen Magyarországon egyetlen egy nagy " adatbázis" van, s a piacon lévő ingatlanok nagy része szinte minden jó hírnevű irodába be van adva. 

Amennyiben Ön , jogi tanácsot szeretne kérni, vagy további kérdései vannak, kérem forduljon hozzánk bizalommal. Többnyelven beszélő kollégáink örömmel állnak rendelkezésére.

Köszönjük!

Ideal Homes Budapest Csapata

Kapcsolat