Hasznos tanácsok Tulajdonosoknak

Legfontosabb adózási jogszabályok:

1. BÉRBEADÁS

Bérbeadás- magánszemély esetén 15 % adót kell fizetni.

Sima adóazonosító szám elegendő a bérbeadáshoz , nem kell új adószámot igényelni a NAV-tól

2. ELADÁS

Lakás vagy lakóház eladása esetén  SZJA mértéke 15 %

Az adóalap csökkenthető a számlákkal igazolt felújítási költségek összegével, valamint az adót a vásárlási és eladási érték különbözete után kell megfizetni

Az adó mértéke minden évben 5. évtől kezdődően 10%-al csökken, míg a megszerzést követő 15. év után már nincs SZJA fizetési-kötelezettség.

További adózási tanácsért kérem forduljanak hozzánk bizalommal! 

 

MIÉRT ÉRDEMES MINKET MEGBÍZNIA INGATLANA ÉRTÉKESÍTÉSÉVEL, BÉRBEADÁSÁVAL?

Kiadó Lakás/Ház esetén:

1. Megbízási szerződés aláírásával, ingyenes lakberendezési tanácsokkal látjuk el, amennyiben ezt igényli.

2. Reális bérleti díj, meghatározása kérésre. 

3. Egyéb adózási jogi tanácsok

Eladó Lakás/ Ház esetén:

1. Kérésére, kimegyünk megbeszélt időpontban, felmérjük az ingatlanát.

2. Lakberendezési  és praktikus tanácsokkal látjuk el, az eladás hatékonyságát nagymértékben befolyásolhatja a berendezés. Amennyiben minket bíz meg ingatlana eladásával, ez a szolgáltatás Ön részére ingyenes.

3. Széleskörű kapcsoltarendszerünk segítségével, meggyorsítható az ingatlana értékesítése.

4. Kizárólagos szerződés esetén, kiemelt reklám és marketing eszközökkel hatékonyan reklámozzuk ingatlanát. Jutalékunkból kedvezményt biztosítunk.

5. Kérésre segítünk kikérni a Tulajdoni lapot

IRODÁNK SZÉLESKÖRŰ KÜLFÖLDI KAPCSOLATRENDSZERREL RENDELKEZIK! (ÜZLETEMBEREK, BEFEKTETŐK, PARTNERIRODÁK)

KÉRÉSRE, MEGRENDELÉSRE DESIGN PARTNERCÉGEINK EGYEDIVÉ VARÁZSOLHATJÁK OTTHONUKAT  IPARMŰVÉSZEK SEGÍTSÉGÉVEL ( BELSŐ ÉPÍTÉSZETI TERVEZÉS ÉS 3D LÁTVÁNYTERVEZÉS, KIVITELEZÉS, FESTMÉNYEK, GRAFIKÁK, KÉPEK, IPARMŰVÉSZETI ,EGYÉB TÁRGYAK)  www.trgadv.com

 

Adatvédelmi Nyilatkozat

Összefoglaló

 Az Adatvédelmi Nyilatkozat az idealhomes.hu weboldalon keresztül megosztott minden személyes adatot vagy anyagot felölel. A weboldal vagy alkalmazás használata során megtörténhet , hogy személyes adatokat kérünk Öntől  (pl. Név, e-mail cím, telefonszám) amelyeket minden esetben bizalmasan kezelünk, a harmadik fél számára nem adunk ki.

1. Az adatkezelés célja

Az érdeklődő által rendelkezésre bocsátott, megjelölt személyes adatokat ( név, telefonszám, email) az Ideal Homes Budapest abból a célból kezeli, hogy az érdeklődőket, a szolgáltatásairól telefonon vagy elektronikus úton közvetlenül is tájékoztassa. Ez alapján az Ideal Homes Budapest a rendelkezésére bocsátott személyes adatokat kizárólag alábbi célokból kezeli:

- az érdeklődő számára az Ideal Homes Budapest ingatlanközvetítői szolgáltatásának nyújtása

- az Ideal Homes Budapest szolgáltatásairól direkt marketing célú tájékoztatás nyújtása telefonon, emailen

- ügyfél elégedettségi megkeresések, az ügyféligények pontosítását szolgáló kérdések küldése emailen

- statisztikák, piackutatás készítése

2. Az adatkezelés jogalapja

Az adatkezelés jogalapja a www.idealhomes.hu oldalon érdeklődő  önkéntes hozzájárulása. Amennyiben az érdeklődő a honlapon lévő adatlapot kitölti és elküldi, azzal automatikusan elfogadja az Adatvédelmi nyilatkozatban leírtakat.

3. Adatkezelés időtartama

Regisztráció és érdeklődés elküldésének napjától az érdeklődő vagy regisztráció törlésének illetve annak kérésének és hozzájárulása visszavonásáig érvényes.

4. Érintettek jogai

Az érintettek bármikor jogosultak kérni személyes adatainak módosítását vagy törlését emailen info@idealhomes.hu címen.Az Ideal Homes Budapest a kérelem benyújtását követően ,de legfeljebb 30 napon belül eleget tesz a kérelemnek.

5. Egyéb

A www.idealhomes. hu weboldalon található egyéb linkekért és más weboldalakon található tatalomért az Ideal Homes Budapest felelősséget nem vállal.

 

6. Adatkezelő

Az Ideal Homes Budapest ( elérhetőségek: tel/fax +361/7987 574, +36/20 3277 290, email: info@idealhomes.hu), mint az adatok kezelője és a weblap üzemeltetője   elkötelezett az idealhomes.hu  weboldalt használók bizalmának megtartása irányában, rendkívül  fontosnak tartja az Ön személyiségi jogainak megvédését és mindent megtesz azért , hogy személyes adatait biztonságosan kezelje.

 

Köszönjük!
 

Kapcsolat